22.12.2017 на базі філії (ЗНВК № 108, вул. Дорошенка, 1) Позашкільного навчального закладу «Центр естетичного виховання Хортицького району» відбувся фінал заочного міського конкурсу виробів декоративно-прикладного мистецтва «Різдвяний подарунок другу».

У конкурсі приймали участь усі бажаючі діти віком від 6 до 14 років, що навчаються в гуртках декоративно-прикладного мистецтва позашкільних навчальних закладів міста. У цьому році на конкурс надійшло 60 заявок від бажаючих вихованців 11 позашкільних навчальних закладів міста взяти участь у конкурсі.

/Files/images/novini/dekabr/IMG_4.jpg

/Files/images/novini/dekabr/IMG_5.jpg

/Files/images/novini/dekabr/IMG_2.jpg

За підсумками І етапу, рішенням методичної ради кожного позашкільного навчального закладу міста та згодою батьків,роботи переможців надавались до ПНЗ «ЦЕВХортицького району».

У конкурсі приймали участь роботи усіх напрямків декоративно-прикладного мистецтва.

Виставка дитячих робітпрацювала з 19.12.2017 по 22.12.2017 на базі філії ПНЗ «ЦЕВ Хортицького району» за адресою:
вул. Дорошенка, 1 - ЗНВК № 108.

22.12.2017 - відбулося нагородження фіналістів.
Багато прекрасних дитячих виробів були передані волонтерам 55-ї окремої артилерійської бригади напередодні Новорічних та Різдвяних свят адже згідно Положенню про конкурс однією з метою проведення цього заходу є виховання патріотичних переконань серед дітей та підлітків шляхом залучення їх до поповнення волонтерських фондів міста Запоріжжя виробами декоративно-прикладного мистецтва для привітання бійців АТО згідно з листом Запорізької обласної державної адміністрації департаменту освіти і науки № 4648/03.2-18 від 12.12.2017 «Про проведення Обласної благодійної акції «Новорічний подарунок для бійця».

Відповідно до Положення про заочний конкурс виробів декоративно-прикладного мистецтва «Різдвяний подарунок другу» журі визначило переможців в кожній віковій категорії. Згідно підсумкам конкурсу дипломами департаменту освіти і науки Запорізької міської ради були нагороджені всі учасники, а переможці отримали дипломи та призи.

Переможцями конкурсу стали:

- 1 вікова категорія

І місце – Семещенко Соломія (ПНЗ «ЦДЮТ Дніпровського району»); Пахуща Марія (ПНЗ «МПДЮТ»); Чекаєва Дінара (ПНЗ «ЦЕВ Хортицького району».

- 2 вікова категорія

І місце – Кувіка Софія (ПНЗ «КРЦМтаШ»); Замула Маргарита (ПНЗ «ЦЕВ Хортицького району»); Поляніна Вікторія (ПНЗ «БДЮТ Заводського району»).

- 3 вікова категорія

І місце – Сухенко Ігор (ПНЗ «ЦТДЮ Олександрівського району»); Назаров Данило (ПНЗ «ЦЕВ Хортицького району»); Домбровська Анастасія (ПНЗ «БДЮТ Заводського району»).

/Files/images/novini/dekabr/IMG_23.jpg

Переможці та учасники конкурсу були запрошені на новорічну виставу, яка розпочалась після церемонії нагородження. Новорічна вистава була підготована «народним художнім колективом» «Театр-студія «Музична казка» ПНЗ «ЦЕВ Хортицького району».

Кiлькiсть переглядiв: 442

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.