Індор-семінар на базі Запорізького багатопрофільного ліцею №99

23.05.2018 на базі Запорізького багатопрофільного ліцею №99
Запорізької міської ради Запорізької області був проведений індор-семінар (практикум) для слухачів курсів підвищення кваліфікації КЗ «ЗОІППО» ЗОР (категорія: завідувачі та методисти районних (міських) методичних кабінетів (центрів), ПТНЗ) за темою: «Моделювання відкритого професійно-розвиваючого науково-методичного середовища району як провідна умова формування кадрового потенціалу освітньої реформи».

/Files/images/novini/2018/traven/ndor-semnar/DSC_7850.JPG /Files/images/novini/2018/traven/ndor-semnar/DSC_7837.JPG

Під час семінару-практикуму були проведені майстер-класи Тедєєвою С.В., завідувачем ТВО Хортицького району, за темою: «Моделювання відкритого професійно-розвиваючого науково-методичного середовища району як провідна умова формування кадрового потенціалу освітньої реформи»;
заступника директора з методичної роботи Фомич І.І., заступника директора з виховної роботи Ліпецької Г.В.
за темою: «Методичні засади інноваційної діяльності закладу в умовах експерименту»; заступника директора з навчально-виховної роботи Бережної О.М. за темою: «Проектування моделі акмеологічної школи на основі особистісно-конструктивної взаємодії педагогів та ліцеїстів»; «Науково-методичний супровід модернізації дошкільної освіти. Сайт ЗДО як сучасний ресурс навчально-методичного простору. Демонстрація сайту ЗДО», Братковської Н.М., методиста МК ТВО; «Нова українська школа: плекання української ідентичності», Яценко О.М., методист з ВР МК ТВО та інші.

Соціально-психологічною службою ліцею (психологи Карпенко Т.О., Волкова І.О.) був проведений майстер-клас з елементами арт-терапії «Духмяне натхнення». Відповідно до програми семінару був презентований майстер-клас «Система роботи з організаторами учнівського самоврядування Зайковська О.О., педагог-організатор ЗБЛ№99; проведена екскурсія в зразковий «Музей мого дитинства» ЗБЛ№99, представники учнівського самоврядування, Карпенко М.С., учитель історії та правознавства. Під час індор-семінару відбувалися зустрічі представників методичних служб міста та області з учнівською, педагогічною та батьківською громадськістю.


Кiлькiсть переглядiв: 292

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.